Καψής: Κάποιοι στη ΔΗΜΑΡ κάνουν λάθος επιλογές

Καψής: Κάποιοι στη ΔΗΜΑΡ κάνουν λάθος επιλογές

Για μια Κεντροαριστερά «πρωταγωνιστή» και όχι «κομπάρσο», μίλησε ο Παντελής Καψής, στη Συνδιάσκεψη για την Ελιά, τονίζοντας ότι  «είμαστε στην «Ελιά» όχι μόνο για τις εκλογές, αλλά και για μετά τις εκλογές» και ως προς αυτό σημείωσε ότι πρέπει να τελειώσουν οι προσωπικές στρατηγικές.

Αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Καψής είπε ότι «θα θέλαμε να είναι εδώ και άλλοι που ανήκουν στην Κεντροαριστερά και έχουμε συνεργαστεί σε πολλούς χώρους», προσθέτοντας ότι «έκαναν λάθος επιλογές».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι κάποιοι στη ΔΗΜΑΡ κάνουν λάθος επιλογές γιατί, όπως είπε, νομίζουν ότι αν αποκηρύξουν το κυβερνητικό παρελθόν τους θα μπορέσουν να αποτελέσουν μελλοντικό σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, υποστήριξε, κάνουν λάθος γιατί αυτό που θα παραλάβουν θα είναι το αποτέλεσμα της «ασυναρτησίας» των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καψής προσδιόρισε ουσιαστικά τους στόχους της «Ελιάς» σε δύο επίπεδα: Αφενός στη μάχη για την υπεράσπιση και τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων που η δημοκρατική παράταξη ξεκίνησε. Αφετέρου, στη μάχη για την πολιτική λιτότητας, η οποία θα δοθεί στην Ευρώπη, μέσα από την επιδίωξη της αλλαγής των συσχετισμών από τις Ευρωεκλογές.

 

Διαβάστε επίσης:

Γρηγοράκος: Η φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για 4%

Το σχόλιο της Κοππά για την Ελιά

Βενιζέλος: Λυπάμαι για όσους απουσίαζαν 

Απουσίες στη Συνδιάσκεψη της Ελιάς

Λοβέρδος: Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

Η Ελιά «θα είναι παρούσα στις μάχες που έρχονται»

Κουβέλης: Δεν ανησυχώ καθόλου

ΦΩΤΟ-Αυτό είναι το λογότυπο της Ελιάς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ