Γρηγοράκος: Η φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για 4%

Γρηγοράκος: Η φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για 4%

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε τοποθέτηση στη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς».

Ο κ. Γρηγοράκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «άκρατο λαϊκισμό», ενώ σε αιτιάσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «ΠΑΣΟΚ του 4%», απάντησε ότι η φιλοσοφία και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ «είναι για 4% και όχι για 27%», ένα «σύνδρομο που δεν έχει ξεπεράσει».

Υποστήριξε επίσης ότι «αριστερό είναι αυτή τη στιγμή ό,τι βοηθάει το λαό και όχι μόνο το διαρκές «όχι». Επιπλέον, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι «από τη Συνδιάσκεψη λέμε «Όχι άλλο μνημόνιο», προσθέτοντας ότι μέσα από την «Ελιά» δίνεται ο αγώνας για μην ξανάρθει άλλο Μνημόνιο στη χώρα.

Στο ίδιο πλαίσιο διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρχει καμία απόλυση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ αναφερόμενος στο χώρο της Υγείας, είπε ότι έχουν γίνει λάθη στον ΕΟΠΥΥ, από πλευράς του νυν υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «η Κεντροαριστερά υπάρχει στην κοινωνία, παντού στους κοινωνικούς χώρους».

 

Διαβάστε επίσης:

Το σχόλιο της Κοππά για την Ελιά

Βενιζέλος: Λυπάμαι για όσους απουσίαζαν 

Απουσίες στη Συνδιάσκεψη της Ελιάς

Λοβέρδος: Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

Η Ελιά «θα είναι παρούσα στις μάχες που έρχονται»

Κουβέλης: Δεν ανησυχώ καθόλου

ΦΩΤΟ-Αυτό είναι το λογότυπο της Ελιάς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ