ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Η κυβέρνηση επιχειρεί στημένη έξοδο στις αγορές

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Η κυβέρνηση επιχειρεί στημένη έξοδο στις αγορές

 

Για στημένη έξοδο στις αγορές, κατηγόρησε την κυβέρνηση, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ χαρακτήρισε καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Ελλάδας, τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ακόμη τόνισε ότι η κυβέρνηση οργανώνει ένα προεκλογικό θρίαμβο για το λαό που θεωρεί όχλο και πρόσθεσε ότι έχει βρεθεί μέχρι και ο οίκος που είναι πρόθυμος να ντύσει την Μπάρμπι. 

Ο κ. Τσίπρας σε ομιλία του σε σύσκεψη οργανώσεων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής, προειδοποίησε ότι η Γερμανία σε συνεργασία με την κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί ένα νέο σενάριο για την επιβολή των πολιτικών τους.

Την ίδια στιγμή ο κ. Τσιπρας δήλωσε ότι η καλείται να πει όχι στη γερμανική ηγεμονία και στην επιβολή της απάνθρωπης λιτότητας, πολιτικές που όπως σημείωσε διασπούν την Ευρώπη και ευνοούν τον εθνικισμό, την ακροδεξιά και το φασισμό.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι από το αποτέλεσμα των  ευρωεκλογών θα εξαρτηθούν πάρα πολλά για την Ευρώπη και την Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι ευρωεκλογές είναι μάχη ζωής και θανάτου.

 

Δείτε το βίντεο του Star

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ