Κουβέλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τη δημαγωγία

Κουβέλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τη δημαγωγία

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ γι αντιφατικότητα και ασάφειες και τόνισε ότι συνεχίζει την αντίφαση και τη δημαγωγία, οπότε, όπως είπε, το μέλλον είναι απροσδιόριστο για τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου ενώ αναρωτήθηκε ποιο είναι το πολιτικό περιεχόμενο της κίνησης  του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο κ.Κουβέλης αναφέρθηκε και στην συγκρότηση του τρίτου πόλου υπό τον τίτλο «Δημοκρατική Αριστερά-Προοδευτική Συνεργασία» που ανακοινώθηκε χθες.

Όσο για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου υποστήριξε ότι  η κυβέρνηση πρέπει αναμφισβήτητα να  θέσει το ζήτημα. «Είναι υποχρέωση της Γερμανίας να επιστρέψει όσα λεηλάτησε» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ.Κουβέλης σχολίασε και την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα λέγοντας: «Σε κάθε περίπτωση ο Κουφοντίνας πρέπει να κρίνεται με τα εγκληματικά χαρακτηριστικά των πράξεών του».

 

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ