ΒΙΝΤΕΟ-Καμίνης: Δεν δέχομαι μαθήματα από τον Κακλαμάνη

Καμίνης: Δεν δέχομαι μαθήματα από τον Κακλαμάνη

Σφοδρή επίθεση προς τον Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης με αφορμή την οικονομική διαχείριση του Δήμου Αθηναίων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων για το γεγονός ότι έλαβε δάνειο για να πληρώσει τους μισθούς των δημοτικών υπαλλήλων-παραμονές εκλογών-ενώ χαρακτήρισε αναγκαίες τις περικοπές στα λειτουργικά έξοδα του δήμου.

«Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο δήμος μπορεί να συντηρήσει περισσότερους υπαλλήλους με μικρότερο κόστος και εκτιμά πως οι περικοπές συνιστούν μια καθαρά πολιτική πράξη.

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει κοινοτικά προγράμματα προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και τάχθηκε κατά της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας.

«Αν αγαπάς την Αθήνα δεν ψηφίζεις την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας».

Σχολιάζοντας την δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την αναμέτρηση του με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο κ. Καμίνης τόνισε,

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα είναι δεύτερος και ο κ. Σακελλαρίδης τρίτος. Για αυτό τον θεωρεί πολιτικό του αντίπαλο».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση κατά την οποία στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας αναμετρηθεί υποψήφιος της Χρυσής Αυγής θα στήριξε όποιον βρεθεί απέναντι του.

 

Δείτε τα βίντεο του Mega

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ