ΒΙΝΤΕΟ-Άγρια κόντρα Βορίδη-Λαφαζάνη στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Άγρια κόντρα Βορίδη-Λαφαζάνη στη Βουλή

 

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λαφαζάνης στην ομιλία του ανέφερε ότι «τα ΜΑΤ είναι παντού και γύρω από τη Βουλή και αναρωτήθηκε «από ποιόν θέλετε να προφυλαχθεί η Βουλή, από τον διαμαρτυρόμενο πολίτη;».

«Η μόνιμη παρουσία των ΜΑΤ είναι το σήμα κατατεθέν της κυβέρνησή σας», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «θέλει να επιβάλλει μία  ωμή αστυνομοκρατία, ως κατεύθυνση και προσανατολισμό της χώρας».

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στον κ. Λαφαζανη είπε: «Ξέρω ότι το σήμα κατατεθέν, προφανώς, του ΣΥΡΙΖΑ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η συνύπαρξη, η συνοίκηση, η υπεράσπιση των τρομοκρατών. Έχετε να δώσετε εξηγήσεις για ποιο λόγο στέλεχός σας πηγαίνει και προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα, καταδικασμένου τρομοκράτη».

Παίρνοντας το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Βορίδη για «ακροδεξιό παραλήρημα» το οποίο, όπως σημείωσε «παραπέμπει σε μετεμφυλιακές καταστάσεις».

«Θέλετε να μείνετε μόνοι σας σε αυτή την αίθουσα; Όλα αυτά δείχνουν πανικό και αδιέξοδο», συμπλήρωσε.

Ανταπαντώντας ο κ Βορίδης επεσήμανε ότι περίμενε μετά από την κριτική του «να διευκρινίσει τη θέση του ο ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε ότι «όλο αυτό δεν είναι κατήφορος δικός μας αλλά κατρακύλα δική σας».

 

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ