ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Με νόμο του ΠΑΣΟΚ θεσπίστηκε το 5ευρω

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Με νόμο του ΠΑΣΟΚ θεσπίστηκε το 5ευρ

Στα άκρα η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και των γιατρών, αλλά και με την αντιπολίτευση για το εισιτήριο των 5 ευρώ για ραντεβού στα πολυϊατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ)…

«Διάβασα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για νόμο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, υπογραμμίζοντας ότι θεσπίστηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Στα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων ισχύει το 5ευρω. Ισχύει όχι τώρα επί Γεωργιάδη, μπήκε ως 3 ευρώ επί Σημίτη το 2003 και έγινε 5ευρω επί Γιώργου Παπανδρέου, το 2011. Με νόμο του ΠΑΣΟΚ στα Κέντρα Υγείας και στα εξωτερικά ιατρεία ίσχυε το 5ευρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας: «ΠΑΣΟΚ καταπράσινο μόνο του, σκέτη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι η σχετική απόφαση δεν ελήφθη ούτε επί Παπαδήμου ούτε επί Σαμαρά, ενώ διευκρίνισε ότι, μπαίνοντας τα πολυϊατρεία στο υπόλοιπο σύστημα Υγείας, υιοθετούν και τους υπόλοιπους νόμους του ΕΣΥ, που είναι το 5ευρω.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Όταν μιλάμε για μεταρρύθμιση, πρέπει να έχουμε αρχή, μέση και τέλος. Να ξέρουμε που πηγαίνουμε και που μπαίνει η τελεία. Δυστυχώς, εδώ κάθε μέρα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ