ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Γρηγοράκου στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Γρηγοράκου στη Βουλή

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι την ώρα που συνεδριάζει η Ολομέλεια βρίσκεται σε εξέλιξη και η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Εσωτερικών. Σημείωσε επίσης ότι οι βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή βρίσκονται στη συνεδρίαση και όχι στην Ολομέλεια. 

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται συνεδρίαση σε μία βουλή άδεια, για πολλοστή φορά και να περνάνε τροπολογίες-ντροπολογίες με την γνωστή μεθόδευση», πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ. Γρηγοράκος λέγοντας: «Βλέπετε καμία ντροπολογία;»

«Κύριε υπουργέ θα πάρετε τον λόγο και θα πείτε αυτά που θέλετε. Σας παρακαλώ», είπε η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει λόγο για «στοχευμένη και μεθοδευμένη ένταση».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι συμπεριφέρεται με υβριστικό τρόπο στους βουλευτές

«Ξεχάσατε ότι είστε υπουργός; Δεν είστε στο προεδρείο. Θα πάρετε το λόγο και θα τα πείτε», του απάντησε η Αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Αφήστε τη να βρίζει» είπε ο υπουργός ζητώντας από το προεδρείο να αφαιρέσει το λόγο στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για ποιο λόγο; Θα κάνω λογοκρισία σε βουλευτή; Αν αυτό πιστεύει η βουλευτής δεν έχω κανένα λόγο να τη σταματήσω», του απάντησε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ