ΚΚΕ: Δεν είναι μέλος μας ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής

ΚΚΕ: Δεν είναι μέλος μας ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ για τον συνδικαλιστή που φέρεται να εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο καυσίμων, αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες που τον αναφέρουν ως συνδικαλιστή του ΚΚΕ είναι ανυπόστατα και ψευδή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δημοσιεύματα σε εφημερίδες που αναφέρουν, ότι ο συνδικαλιστής του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, ήταν συνδικαλιστής του ΚΚΕ, είναι ανυπόστατα και ψευδή. Ο εν λόγω συνδικαλιστής δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, ούτε ανήκε ποτέ στο ΚΚΕ. Ήταν για χρόνια συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, που μόνο στις τελευταίες αρχαιρεσίες είχε συνεργαστεί με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Το 2012 είχε κάνει δήλωση εκλογικής στήριξης στο ΚΚΕ και τίποτα περισσότερο. Το ΚΚΕ θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει εξαντλητική έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Όσοι όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος το ΚΚΕ, θα αποτύχουν για μια ακόμη φορά.»

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι νωρίτερα, σήμερα, το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με τον προφυλακισμένο συνδικαλιστή.  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ