BINTEO-Κεδίκογλου: Προέχουν οι ποινικές ευθύνες για τη ΜΚΟ

BINTEO-Κεδίκογλου: Προέχουν οι ποινικές ευθύνες για τη ΜΚΟ

«Υπάρχουν σκοτεινές ΜΚΟ που πρέπει να ελεγχθούν» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση έκανε από την αρχή το σωστό και γινόμαστε ένα φυσιολογικό κράτος που αποδίδονται ευθύνες εκεί που πρέπει».

«Πρώτα πρέπει να διαπιστωθούν οι ποινικές ευθύνες και από κει και πέρα ακολουθώντας την πορεία των γεγονότων να αναζητήσουμε και τις πολιτικές ευθύνες. Προέχουν όμως οι ποινικές ευθύνες», υπογράμμισε.

Αναφορικά με τον ΕΟΠΥΥ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «η χαοτική εικόνα στα πολύϊατρεία του ΕΟΠΥΥ είναι από την απεργία που κάνουν οι γιατροί εδώ και τρεις μήνες».

Για το πρωτογενές πλεόνασμα, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «το 70% θα το μοιράσουμε εκεί που πιστεύουμε ότι είναι πιο δίκαιο» και επεσήμανε ότι οι πρώτοι που θα βοηθηθούν θα είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι ένστολοι.

Παράλληλά ο Σίμος Κεδίκογλου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για νέο δάνειο στην Ελλάδα και τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα δημοσιονομικών μέτρων, τα μόνα μέτρα είναι διαρθρωτικά».

 

Δείτε τα βίντεο από το STAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ