ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σε βουλευτή: Είστε πολύ άτακτος σήμερα

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σε βουλευτή: Είστε πολύ άτακτος σήμερα

 

Άτακτο» χαρακτήρισε τον Νίκο Καραθανασόπουλο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ αναφορικά με το νοσοκομείο Θώρακος της Πάτρας.

Ο κ. Καραθανασόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση με πρόσχημα τη λεγόμενη δημοσιονομική εξυγίανση επιταχύνει τη διαδικασία συρρίκνωσης του Δημοσίου Τομέα» και ρώτησε τον υπουργό ποιος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Επίσης υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επιφυλακή σχετικά με το μέλλον του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το νοσοκομείο ωστόσο, σχολιάζοντας όσα είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε: «Τι θα πει το πρόσχημα; Δεν ξέρετε ότι η χώρα έχει πρόβλημα; Δεν θεωρείτε ότι χρειάζεται εξυγίανση στην υγεία; Το ΚΚΕ λέει ότι δεν υπήρξε σπατάλη;». Όσο για τους εργαζόμενους, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Εμείς δεν συνδιοικούμε με τους εργαζόμενους. Η γνώμη τους είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη. Στο τέλος αποφασίζει η κυβέρνηση».

Παίρνοντας πάλι τον λόγο ο κ. Καραθανασόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό για αλαζονικό ύφος και επεσήμανε: «Δεν μπορείτε να διασκεδάζετε τις ανησυχίες που υπάρχουν. Τι θα πει απαραίτητες αλλαγές; Με πρόσχημα το δημοσιονομικό εκτροχιασμό «χτυπάτε» τις δαπάνες της υγείας».

«Συγνώμη αν σας φάνηκα αλαζόνας. Η διαφωνία μας είναι επί της ουσίας ως προς τη δομή. Η κυβέρνηση κυβερνά. Οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν την γνώμη τους. Ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία και δεν έχουμε καθεστώτα σαν αυτά που σας αρέσουν, που δεν μπορεί να μιλήσει κανένας άλλος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΚΕ.

Στο σημείο αυτό ο Νίκος Καραθανασόπουλος προσπάθησε να απαντήσει στον υπουργό από τη θέση του και ο κ. Γεωργιάδης του είπε: Εγώ δεν σας διέκοψα, είστε πολύ άτακτος σήμερα». 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ