Ιωαννίδης:Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής

 Ιωαννίδης:Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής

Να στηρίξει τους Αγιορίτες σε περίπτωση που εκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεσμεύτηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στο Άγιο Όρος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Νέα Δημοκρατία εξέφρασε και την ικανοποίηση του για την διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ιερά Μονή.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιωαννίδη,

«Οι παλιοί Αγιορείτες έλεγαν ότι εδώ άνθρωποι δεν γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται. Τόση είναι η δύναμη της πνευματικής ανάτασης που γεννά αυτός ο τόπος», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε: «Με την έννοια αυτή λοιπόν χαίρομαι γιατί ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του απόλαυσαν την περιοδεία αυτή.

Πήραν δύναμη και πνευματικότητα. Αγάπη και συμπαράσταση. Η επίσκεψη μας γέμισε από αγάπη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί βοήθησα να πραγματοποιηθεί αυτό το προσκύνημα. Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες για την φιλοξενία. Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής. Με την ιδιότητα αυτή δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεσμευθώ καν πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αγιορειτών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ