ΒΙΝΤΕΟ-Τζιτζικώστας: Δεν είμαι αντάρτης, θα το πάω μέχρι τέλους

ΒΙΝΤΕΟ-Τζιτζικώστας: Δεν είμαι αντάρτης, θα το πάω μέχρι τέλους

Για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι δεν είναι αντάρτης, παρά την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει επίσημα την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη. «Δεν μπορεί να αποκαλείται αντάρτης ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης», υπογράμμισε.

Σε σχετική ερώτηση για το πως νιώθει γι’ αυτή την απόφαση, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι αισθάνεται αδικημένος, ωστόσο, όπως είπε, δεν κρατάει κακία σε κανέναν. «Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να μπω στην αυτοδιοίκηση, πριν από τρία χρόνια, έβαλα την κομματική μου ταυτότητα στο συρτάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι αποφασισμένος να πάω μέχρι τέλους. Κάναμε έργο στην Κεντρική Μακεδονία και αυτό το έργο επιθυμώ να το συνεχίσω», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Γιάννη Ιωαννίδη και του είπε ότι η υποψηφιότητά του, κατά την άποψή του, είναι λάθος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας επιβεβαίωσε ότι του έγινε πρόταση να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης. «Δεν πρέπει να δημιουργούμε την εντύπωση ότι έχουμε τυχοδιωκτικές τάσεις. Μας λείπει ένα πρόσωπο εδώ, μας λείπει ένα πρόσωπο εκεί», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ