Κακλαμάνης: Είμαι πικραμένος

Κακλαμάνης: Είμαι πικραμένος

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υποψηφιότητα του, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, και τα σενάρια που αφορούν στην υποψηφιότητά του.

«Συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό με δική του πρωτοβουλία. Βγάλαμε τα εσώψυχα μας. Χωρίσαμε πολύ φιλικά με μια υπόσχεση εκ μέρους του, ότι πριν αποφασίσει οτιδήποτε, θα ξαναμιλήσουμε οι δύο μας. Αντ’ αυτού, με πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου του, για να με ενημερώσει ότι έχει επιλέξει τον Άρη τον Σπηλιωτόπουλο. Αυτό μου δημιουργεί μια πικρία. Τα περί στημένου παιχνιδιού, δεν ισχύουν τουλάχιστον από τη μεριά μου σε καμία περίπτωση», σχολίασε αρχικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος και συνέχισε:

«Δεν ετέθη ποτέ από τον Αντώνη Σαμαρά, θέμα διαγραφής μου. Ακόμα και αν τίθετο και με διέγραφε, εγώ δεν θα απέτρεπα την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Και διαγραμμένος αν ήμουν, θα ήμουν ο 153ος.»

«Προσπαθώ να μην είμαι ευκαιριακός πολιτικός», συμπλήρωσε.

«Μήπως τελικά η ανεξάρτητη υποψηφιότητά η δική μου είναι ο καλύτερος μοχλός ανάσχεσης των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων που λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, να σταματήσουν σε μένα; Αν κρίνω από τις επιθέσεις που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή προς το πρόσωπό μου, μάλλον έχει βάση αυτό το σενάριο», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Ο συνάδελφός μου μπορεί να είναι καλύτερος από μένα. Κρίνω όμως ότι στην παρούσα συγκυρία για την Αθήνα, δεν είναι ο καταλληλότερος. Δεν θα κατευθύνω εγώ όσους με έχουν ψηφίσει. Αν ήταν στον Δεύτερο γύρο ο κ. Σακελλαρίδης και ο κ. Σπηλιωτόπουλος, θα ψήφιζα τον κ. Σπηλιωτόπουλο», πρόσθεσε.

«Η χθεσινή συμπεριφορά αφορούσε κάποιον άλλον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα θα σας μίλαγα οργισμένα. Το ότι αφορά τον Αντώνη, μου έχει δημιουργήσει πίκρα», είπε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ