Ο Μαργαρίτης είδε “στον ενικό” την ελπίδα για διάλογο στην Αριστερά

Ο Μαργαρίτης είδε “στον ενικό” την ελπίδα για διάλογο στην Αριστερά 

 

Σχολιάζοντας την χθεσινή εκπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, που προβλήθηκε από το Star, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης, εξέφρασε την άποψη ότι με τοποθετήσεις και προσεγγίσεις σαν και αυτές του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Χριστοδουλάκη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη μπορεί να γίνει ένας προωθητικός διάλογος στην Αριστερά και τη Κεντροαριστερά.

«Χθες συμμετείχα στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο STAR. Μου έκαναν θετική εντύπωση δύο πράγματα. Πρώτον, η σοβαρή κριτική του Ν. Χριστοδουλάκη στη κυβέρνηση και στις ασκούμενες πολιτικές με σαφείς αναφορές στη λάθος συνταγή του μνημονίου. Συμφώνησα μαζί του…

Επίσης ήταν ορθές οι παρεμβάσεις του Γ.Σταθάκη. Εξήγησε επαρκώς πως είναι εσφαλμένη η άποψη για επαχθές χρέος-όπως διατυπώνεται- και διατύπωσε εναλλακτικές προτάσεις αποφεύγοντας να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο σε μια μέρα, με ένα νόμο σε ένα άρθρο.

Έχω τη γνώμη πως με τέτοιες προσεγγίσεις μπορεί να γίνει ένας προωθητικός διάλογος στην Αριστερά και τη Κεντροαριστερά», ήταν το σχόλιο του κ. Μαργαρίτη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ