ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Είστε ο Καρυπίδης της Βουλής

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Είστε ο Καρυπίδης της Βουλής

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδης και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της επί του σχεδίου Νόμου του υπουργείου Υγείας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον υπουργό τόνισε: «Συμμετείχατε στην επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ παρότι είχατε σύγκρουση συμφερόντων λόγω εγγραφής της συζύγου σας ως συνδεδεμένο πρόσωπο,σε άλλο πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται να κατέχει και ράβδους χρυσού».

«Το λέω γιατί αυτή η επιλεκτική ευαισθησία μάλλον καταδεικνύει ποιοι είναι οι πολιτικοί καιροσκόποι και ποιοι είναι οι πολιτικοί υποκριτές. Ο πανικός σας είναι κατανοητός» συμπλήρωσε.

Παίρνοντας τον λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης και απαντώντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Θα προσπεράσω γρήγορα το γεγονός ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου μίλησε δέκα λεπτά και δεν είπε τίποτα απολύτως για το νομοσχέδιο. Αυτό είναι σύνηθες. Είναι πολύ άτιμο πράγμα να επαναλαμβάνετε τις ίδιες αισχρές κατηγορίες. Για τη δική μου σύζυγο,  πράγμα που λέτε για πολλοστή φορά ενώ ξέρετε πόσο ψευδές είναι, η Επιτροπή απεφάνθη δια πλειοψηφίας ότι δεν έχω σύγκρουση συμφερόντων».

«Δυστυχώς ο χαρακτήρας σας προδίδει τις πραγματικές σας προθέσεις, που ονειρεύεστε να είστε κάποιου είδους εθνικός εισαγγελεύς. Όποιος σας γνωρίσει θα καταλάβει τι θα πάθαινε αυτή η χώρα αν ποτέ άτομο σας εσάς έπαιρνε εξουσία», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είστε ο Καρυπίδης της Βουλής και προβλέπω να πηγαίνετε να τον υποστηρίζετε», υπογράμμισε ο υπουργός απευθυνόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ