Τατσόπουλος: Νηπιαγωγείο πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ

Τατσόπουλος: Νηπιαγωγείο πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπαράθεση που έχει αναπτυχθεί με αφορμή τις υποψηφιότητες Βουδούρη και Καρυπίδη ασκεί ο Πέτρος Τατσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Μ’ αυτήν την μπακαλίστικη λογική ότι αν είναι αντιμνημονιακός είναι καλός και αν είναι μνημονιακός είναι κακός. Αυτή είναι πολιτική για νηπιαγωγείο. Όχι για κυβέρνηση, όχι για κόμμα που πιθανόν θα κυβερνήσει στους επόμενους μήνες», σχολίασε ο κ. Τατσόπουλος για τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές που διχάζουν.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατηγορούν τον Οδυσσέα Βουδούρη για το γεγονός ότι ψήφισε το Μνημόνιο τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολιτικό με επιστημονική προσφορά.

«Δεν κρίνουν όλες τις παραμέτρους. Ο Βουδούρης, για παράδειγμα, έχει και μια διάσταση με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», έχει μια επιστημονική προσφορά. Δεν είναι μόνο μνημονιακό-αντιμνημονιακό, κακό και καλό».

Στον αντίποδα ο κ. Τατσόπουλος κρατάει αποστάσεις από την υποψηφιότητα Καρυπίδη και εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του να τον στηρίξει με μόνο κριτήριο την ιδιότητα του αντιμνημονιακού, παραμερίζοντας τις παλαιότερες θέσεις του κ. Καρυπίδη.

«Ο Καρυπίδης, ένας άνθρωπος που με ένα απλό γκουγκλάρισμα στην ιστοσελίδα του βρίσκεις πράγματα που δεν είναι κρυφά και τα βρίσκεις μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας αν θες να τα μάθεις, έβλεπες ότι είναι και λαϊκιστής και αντισημίτης και φιλοχρυσαυγίτης.

Ποια ήταν η αρετή του που άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι ήταν αντιμνημονιακός. Παιδιά, δεν πάμε έτσι… Μ’ αυτήν την μπακαλίστικη λογική ότι αν είναι αντιμνημονιακός είναι καλός και αν είναι μνημονιακός είναι κακός».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ