Στρατούλης: Είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου

Στρατούλης: Είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υποψηφιότητα Καρυπίδη και επισήμανε ότι είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του.

«Ήμουν από τα στελέχη που είχαν εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Ωστόσο η κεντρική επιτροπή αποφάσισε συλλογικά να εγκρίνει αυτό το πακέτο των 13 υποψηφιοτήτων», τόνισε αρχικά ο κ. Στρατούλης και συνέχισε:

«Ωστόσο από χθες προέκυψαν νέα στοιχεία για την υποψηφιότητα Καρυπίδη. Πιστεύω ότι το θέμα πρέπει να επανεξεταστεί. Θα το συζητήσουμε, θα το συνεκτιμήσουμε και αν διαπιστώσουμε ότι έχει γίνει λάθος πρέπει να το διορθώσουμε συντεταγμένα».

Όπως είπε ο κ. Στρατούλης, «ο λαός θα μας έχει περισσότερη εμπιστοσύνη, όταν τη στιγμή που έχουμε κάνει ένα λάθος, το διορθώνουμε και προχωράμε μπροστά».

«Κι εγώ και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θέματα είχαμε να πούμε για την υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη τα είχαμε θέσει», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είμαστε ένας πολύ δημοκρατικός χώρος. Δεν υπάρχουν απαγορευμένες συζητήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να έχεις μια σιωπή πολιτικού νεκροταφείου. Είναι άλλο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε ένα άλλο κόμμα, διαφορετικό από τα άλλα που λειτουργούν αρχηγικά. Από τη στιγμή που θα συζητήσουμε, πάμε όλοι μαζί».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ