ΒΙΝΤΕΟ- Κεδίκογλου: Σε 2 μήνες θα είναι έτοιμο το λιμάνι

ΒΙΝΤΕΟ- Κεδίκογλου: Σε 2 μήνες θα είναι έτοιμο το λιμάνι

“Η φημολογία και η τρομολαγνεία,για να μην πω τίποτα χειρότερο, στους αυτόκλητους προφήτες της καταστροφής που δεν καταλαβαίνουν τι λένε και που το λένε” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις των σεισμολόγων ενώ τους ζήτησε να είναι πιο προσεκτικοί.

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ακόμα ότι βρίσκεται στην Κεφαλονιά “κινητή μονάδα κοινωνικής αλληλεγγύης και θα υποστηριχθεί και με ψυχολόγους από το υπουργείο Υγείας ώστε να βοηθηθούν οι κάτοικοι και σε αυτό το επίπεδο” ενώ ενημέρωσε ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ο τετραψήφιος αριθμός από τον οποίο θα μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται.

«Αυτά που έχουν γίνει ήδη στην Κεφαλονιά κι όσα έχουν δρομολογηθεί είναι χωρίς προηγούμενο. Σιγά σιγά λύνονται τα προβλήματα» υποστήριξε μιλώντας για το σεισμό στην Κεφαλονιά και τις προσπάθειες του κρατικού  μηχανισμού να ανακουφίσει τους πληγέντες. Όπως δήλωσε το λιμάνι του Ληξουρίου αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικό μέσα σε δύο μήνες.

Και εξήγησε αναλυτικά πως οι κάτοικοι θα λάβουν τα επιδόματα και τις παροχές που έχουν προβλεφθεί.

Ο κ.Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στις επιβαρύνσεις στα διόδια λέγοντας ότι οι τακτικοί χρήστες θα έχουν εκπτώσεις που θα φθάνουν το 60%.

 

Δείτε τα βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ