ΣΥΡΙΖΑ: Προδιαγεγραμμένη συμφωνία για νέο μνημόνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Προδιαγεγραμμένη συμφωνία για νέο μνημόνιο

Ανακοίνωση με αφορμή τις «διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης» εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κάνει λόγο για «προδιαγεγραμμένη συμφωνία του Αντ. Σαμαρά, σε ένα νέο μνημόνιο».

«Ο κ. Σαμαράς ικετεύει για μια «περίοδο χάριτος» ως τις ευρωεκλογές, με αντάλλαγμα τη προδιαγεγραμμένη συμφωνία του σε ένα νέο μνημόνιο που δεν θα ναι «Γιάννης, αλλά Γιαννάκης», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Τα χαστούκια που εισπράττει καθημερινά η κυβέρνηση, αναφορικά με την κάλυψη τόσο του δημοσιονομικού όσο και του χρηματοδοτικού κενού, αναδεικνύουν τα αδιέξοδα μιας πολιτικής για την οποία επιχαίρουν μόνο οι λίγοι εναπομείναντες χειροκροτητές του κ. Σαμαρά».

Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η παροχή ενός νέου δανείου με προαπαιτούμενα που θα αφορούν στην επιβολή νέων διαρθρωτικών μέτρων λιτότητας και ύφεσης, γκρεμίζει το σάπιο μύθο του success story και προβάλλει την αναγκαιότητα χάραξης μιας διαφορετικής πολιτικής σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, σε πλήρη ρήξη με τα μνημόνια της εξαθλίωσης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ