Οικονόμου στο enikos.gr: Δεν ξέρω αν θα είμαι βουλευτής

Οικονόμου στο enikos.gr: Δεν ξέρω αν θα είμαι βουλευτής

Την πρόθεση του να παραμείνει βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, αφήνοντας ανοιχτό ωστόσο κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με την θέση του στο κόμμα, εκδήλωσε ο Βασίλης Οικονόμου μιλώντας στο enikos.gr.

Παράλληλα, επανέλαβε την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ σε περίπτωση που είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με έναν ανεξάρτητο σχηματισμό.

«Εγώ επιθυμώ να συνεχίσω να είμαι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ», επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

Επίσης αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχηματισμός ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για την περιφέρεια Αττικής, ευρείας συνεργασίας και στήριξης από διάφορες πολιτικές πτέρυγες, ενώ θεωρεί πως δεν δημιουργεί πρόβλημα στην ΔΗΜΑΡ η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη κίνηση.

«Δεν υπάρχει άλλος φορέας. Υπάρχει μια ανεξάρτητη κίνηση. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι κακό. Άλλωστε η ΔΗΜΑΡ στηρίζει πέντε δημάρχους οι οποίο δεν είναι ούτε στελέχη, ούτε με χρίσμα του δημάρχου. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο να ενοχλείται κάποιος στην ΔΗΜΑΡ όταν υπάρχει μια ανεξάρτητη κίνηση στην οποία μάλιστα συμμετέχει και ένας βουλευτής της ΔΗΜΑΡ», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου εκφράζουν ήδη την δυσαρέσκεια τους για την επιλογή του κ. Οικονόμου και εκτιμούν πως δεν είναι «ωραία  εικόνα» για το κόμμα να εμφανίζονται βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς ως ανεξάρτητοι σε διάφορες πολιτικές κινήσεις.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ