Τι λέει ο Γιακουμάτος στο enikos.gr για τη σύλληψη της συζύγου και του αδερφού του

Τι λέει ο Γιακουμάτος στο enikos.gr για τη σύλληψη της συζύγου και του αδερφού του

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

 

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι φέρονται να ενέχονται για φορολογικές παραβάσεις.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο πρώην Υπουργός, η σύζυγος του διώκεται ως πρόεδρος εταιρείας φροντίδας ηλικιωμένων για μια φορολογική παράβαση του αδερφού του ύψους 24.000 ευρώ.

«24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους», δηλώνει ο κ. Γιακουμάτος.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

 

Που κρατούνται η σύζυγος και ο αδερφός του Γιακουμάτου

Στην Υπηρεσία της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κρατείται ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας έπειτα από εκτέλεση σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επίσης, κρατείται η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου και η υπεύθυνη λειτουργίας του οίκου ευγηρίας για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ