ΒΙΝΤΕΟ-Τσούκαλης: “Βάζω 10 στο ΠΑΣΟΚ”

ΒΙΝΤΕΟ-Τσούκαλης: “Βάζω 10 στο ΠΑΣΟΚ”

 

Συγχαρητήρια στους βουλευτές που κατέθεσαν την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης. Μάλιστα, ο κ. Τσούκαλης βαθμολόγησε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ με 10, ενώ την κυβέρνηση με 0.

 Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τσούκαλ��ς ανέφερε ότι η σχετική τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια αποτελούσε βασικό όρο της συμφωνίας των τριών κομμάτων στην κυβέρνηση του Ιουνίου 2012.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας «σε απάντηση που έδωσε σε επίκαιρη ερώτηση, ανέφερε ότι θα καταθέσουμε μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης το συντομότερο δυνατό ειδική νομοθετική ρύθμιση».

«Υπάρχει μία κυβερνητική δέσμευση για να λυθεί αυτό το θέμα. Υπάρχει διαβούλευση μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του υπουργείου Οικονομικών», σημείωσε.

Πρόσθεσε όμως ότι «μέχρι την κατάθεση του νομοσχεδίου δεν έχει καταστεί δυνατόν να γεφυρωθούν οι διαφορές ή οι απόψεις των δύο κορυφαίων υπουργείων πάνω σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα».

«Ως βουλευτές έχουμε υποχρέωση να δώσουμε συγχαρητήρια στους συναδέλφους που πήραν αυτή την πρωτοβουλία και κατάφεραν να επιβάλλουν με την τροπολογία αυτή τη ρύθμιση», είπε ο Νίκος Τσούκαλης και συμπλήρωσε:

«Βαθμολογία στη βουλή και στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ; 10. Αξιολόγηση της κυβέρνησης; 0. Βαθμολογία άριστη στους βουλευτές που κατάφεραν και γεφύρωσαν τις απόψεις των δύο υπουργών».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ