ΒΙΝΤΕΟ-Η “απάντηση” του Κουκουλόπουλου στον Γλέζο

ΒΙΝΤΕΟ-Η “απάντηση” του Κουκουλόπουλου στον Γλέζο

 

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, λέγοντας ότι βρίσκεται σε αμηχανία και εκφράζει το παλιό.

“Άκουσα το πρωί ένα σύμβολο της δημοκρατίας, τον Μανώλη Γλέζο να κάνει μια πολυσήμαντη ομιλία, δηλώνοντας την πίστη του στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα και μιλώντας με ιδιαίτερα πειστικά επιχειρήματα. Και στη συνέχεια ανεβαίνει ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και μας επαναφέρει στην τάξη” επεσήμανε ο κ. Κουκουλόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο και στον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε το πρωί. 

“Προς στιγμή νόμιζα ότι καταφέραμε σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία για να βγούμε από την κρίση, να βρούμε κοινό τόπο. Αλλά δεν ήταν έτσι” είπε . “Υπάρχουν δύο λογικές στην αίθουσα και στην κοινωνία. Παλεύει το παλιό με το καινούριο. Δυστυχώς συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζετε με απόλυτα αξιόπιστο τρόπο το παλιό. Αυτό είναι το πρόβλημα σας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκουλόπουλος.

“Εσείς απευθύνεστε στο λαό και λέτε ότι ‘θα σας γυρίσουμε εκεί που ήσασταν το 2009’. Και ουδέν πιο καταστροφικό για τη χώρα και τους πολίτες . Πώς αποτυπώνεται η λογική; Mε τη μαγική φράση ‘προστασία’ γύρω από την οποία έχoυν κεντήσει όλες τις τοποθετήσεις όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλαξαν οι εποχές” τόνισε.

“Η αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ συγκεκριμένη και πολύ απλή. Πέρασε καλά μήνες τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με την ιστορία της ΑΤΕ” σημείωσε και συνέχισε: “Καταρρέει αυτό το στερεότυπο από πρωτοβουλία της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που συνέγραψαν βουλευτές της ΝΔ και έκανε αποδεκτή ο υπουργός”.

 

“Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτικές με στερεότυπα και ψευδεπίγραφα μηνύματα κάθε μέρα διαψεύδονται” τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος και έφερε το παράδειγμα του Γιώργου Σταθάκη και τη δήλωσή του ότι το επαχθές χρέος μπορεί να χαρακτηριστεί το 5%.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ