Τσουκαλάς:Ο Γιωτόπουλος λέει πράγματα που έχουν περάσει από το μυαλό όλων

Τσουκαλάς:Ο Γιωτόπουλος λέει πράγματα που έχουν περάσει από το μυαλό όλων

 

“Ο Γιωτόπουλος λέει πράγματα που κάποια στιγμή από όλων το μυαλό πέρασαν. Τέλος πάντων, εγώ δεν μπαίνω σε αυτές τις λογικές και δεν μπορούμε εδώ πέρα να λειτουργούμε μονάχα με τις συνωμοσίες… Είναι γεγονός ότι κάποιοι μας παρακολουθούν, το έχει παραδεχθεί και ο πρόεδρος Ομπάμα… Δεν είναι εκεί το θέμα” σχολίασε ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Τσουκαλάς, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης.

 

Αναφερόμενος στον Χριστόδουλο Ξηρό, ο κ. Τσουκαλάς τόνισε: “Το θέμα είναι ότι αυτά που είπε ο Ξηρός, οι τρομοκρατικές ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει κατά καιρούς ή εξακολουθούν να γίνονται, δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό μαζικό κίνημα. Αυτό που εμείς πρεσβεύουμε, αυτό που εμείς θέλουμε είναι να ξεχυθεί ο λαός στους δρόμους, να υπάρξει λαϊκό μαζικό κίνημα ανατροπής αυτής της πολιτικής. Γιατί τέτοιου είδους δράσεις, όπως εκτελέσεις, δολοφονίες ή τρομοκρατικές ενέργειες, είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς κυβέρνησης που έχουμε αυτή τη στιγμή, η οποία προσπαθεί να αποπροσανατολήσει τον κόσμο… Αυτοί είναι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία η μεγάλη εκπορεύεται από την κυβέρνηση…”

“Εμείς λέμε και στους Ξηρούς και στους επίδοξους Ξηρούς να κάτσουνε στα αυγά τους, να μην αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, να μην μπαίνουν εμπόδιο στην πορεία του λαού. Ο λαός έχει μια πορεία ανατροπής αυτής της κατάστασης. Και οι διάφοροι Ξηροί, με αυτά τα οποία κάνουνε, είναι αναχώματα σ��ην πορεία του λαού, του λαϊκού, μαζικού κινήματος” συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κληθείς να σχολιάσει τα περί «αθεΐας»του κ. Τσίπρα, ο κ. Τσουκαλάς χαρακτήρισε τους κυβερνώντες θεομπαίχτες: “Είναι σκοταδιστές, είναι ιεροεξεταστές, είναι άνθρωποι του μεσαίωνα, σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα και με αυτές τις παγαποντιές, αν είναι ένθεος ή άθεος ο Α ή ο Β, εμείς τους λέμε ότι είναι αθεόφοβοι και θεομπαίχτες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ