Σκουρλέτης: Πανικό δείχνουν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Σκουρλέτης: Πανικό δείχνουν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

«Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί “χειροβομβίδων”, έστω και πολιτικών, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η γενικότερη στάση του δεν δείχνουν παρά πανικό» δηλώνει στο Real.gr ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι το κόμμα του «ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα».

Η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει ακόμη παραπέρα την πόλωση και την όξυνση, εκτιμώντας ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, ενώ φοβάται ακόμα και «προβοκάτσιες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κορυφαία τους στελέχη.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία επιλογή του Mεγάρου Μαξίμου που θα δεσμεύει την επόμενη κυβέρνηση. Και αυτό, όπως προειδοποιούν αρμόδιες πηγές, δεν αφορά μόνο την επιλογή του Γιάννη Στουρνάρα για διάδοχο του Γιώργου Προβόπουλου στη θέση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά και τον ορισμό Επιτρόπου αν μέχρι τις ευρωεκλογές δεν έχουν διεξαχθεί πρόωρες εθνικές κάλπες.

Στην Κουμουνδούρου είναι πεισμένοι ότι η χώρα οδηγείται σε τρίτο Μνημόνιο, ακόμα και αν δεν ονομαστεί έτσι, αλλά σίγουρα με νέους επώδυνους όρους. Προειδοποιούν δε με προκαταρκτική και με ποινικές κυρώσεις όποιον θέσει την υπογραφή του κάτω από νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών, που θα προκαλεί ζημία κατά των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουν την πίεση για την αποπομπή της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασίας Σακελλαρίου.

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί η πολιτική γραμματεία του κόμματος, με θέμα τους υποψηφίους για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ