ΦΩΤΟ-Οι ευχές στον Αντώνη Σαμαρά

ΦΩΤΟ-Οι ευχές στον Αντώνη Σαμαρά

Ευχές και συμβολικά δώρα πρόσφεραν στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, υπουργοί, βουλευτές, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και φίλοι του για την ονομαστική του εορτή.

Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Σαμαράς βρισκόταν από νωρίς στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς είχε προγραμματίσει τα ραντεβού του, παρά τη γιορτή του. Για εκείνον φυσικά ήταν μία ημέρα δουλειάς.

Στα τραπεζάκια μέσα κι έξω από το γραφείο του υπήρχαν σου, εκλέρ και πολύχρωμα λαχταριστά ταρτάκια, σύμφωνα με την Espresso της Κυριακής.

Ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατέφθασε από τους πρώτους, για να του πει τα «χρόνια πολλά», καθώς αναχωρούσε για περιοδεία στη δυτική Μακεδονία. Ακολούθησαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου και η «γαλάζια» εκπρόσωπος Τύπου, Άννα Ασημακοπούλου.

Στη συνέχεια, βουλευτές και υπουργοί περνούσαν (ο ένας μετά τον άλλο) το κατώφλι του Μαξίμου για τις ευχές, ενώ κατέφθαναν διαρκώς και διάφορα δώρα. Από μπουκέτα λουλούδια μέχρι βασιλόπιτες και ολόκληρες γλάστρες με ελιές.

Ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, είχε μαζί του ένα πακέτο με κρόκο Κοζάνης από την περιοχή όπου εκλέγεται, καθώς γνώριζε ότι είναι ένα δώρο που ο Σαμαράς θα εκτιμούσε πολύ ως λάτρης της καλής και υγιεινής διατροφής.

Πράγματι, το εκτίμησε και με το παραπάνω, καθώς ζήτησε από τη γραμματέα του να μην τον στείλουν σπίτι του, αλλά να τον κρατήσουν στο γραφείο, για να τον βάζει στο τσάι του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή: Espresso της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ