ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Σας έχει πιάσει πανικός

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Σας έχει πιάσει πανικός

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την διαπλοκή και την πολιτική των Μνημονίων εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και δραστική μείωση του χρέους ενώ έκανε λόγο για πανικό που διακατέχει την κυβέρνηση.

«Η ώρα που ο ελληνικός λαός θα κληθεί να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα πλησιάζει και για αυτό σας έχει πιάσει ένας εμφανής πανικός».

Παράλληλα έστρεψε τα πυρά του και στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη, για την θέση του τελευταίου αναφορικά με την σταθερότητα που διασφαλίζει η κυβέρνηση.

«Είναι σοβαρότητα και ευθύνη να αποδέχεται η ελληνική κυβέρνηση ένα Μνημόνιο που προχθές ο Όλι Ρεν ομολόγησε ότι το επιβάλλανε στην Ελλάδα για να σώσουν τις δικές τους τράπεζες και να κερδίσουν χρόνο στην πλάτη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπαδημούλης.

Δείτε το βίντεο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ