Νέα στοιχεία «καίνε» στελέχη της Χ.Α.

Νέα στοιχεία «καίνε» στελέχη της Χ.Α.

 

Νέο ψηφιακό υλικό παρέδωσε σύμφωνα με πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία στις εφέτες ανακρίτριες, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πηγές του «Έθνους» αναφέρουν ότι έχουν προκύψει νέα συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και στικάκια USB, που ανήκουν σε «πυρηνάρχες» και βουλευτές της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ανέσυραν από τον προσωπικό υπολογιστή του Γιώργου Πατέλη πλήθος αρχείων, φωτογραφιών και βίντεο στα οποία καταγράφεται αναλυτικά η δράση, η λειτουργία και τα πρόσωπα του συγκεκριμένου «πυρήνα». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα αρχεία του πυρηνάρχη Νίκαιας «καίνε» και πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Επίσης ελέγχθηκε ο υπολογιστής του Ιωάννη Καζαντζόγλου, πρωτοπαλίκαρου του Γιώργου Πατέλη, ο οποίος ανήκε στο πενταμελές συμβούλιο της Τ.Ο. Νίκαιας και είναι γνωστός ως «Γιάννης Τσιχ». Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε προκύψει ότι ο Ιωάννης Καζαντζόγλου είχε «πρωταγωνιστήσει» στις διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι χρυσαυγίτες τη βραδιά της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα.

Όμως, στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάστηκαν οι υπολογιστές και οι σκληροί δίσκοι των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου και Νικόλαου Μίχου.

 

Πηγή: Έθνος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ