ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: “Τους επόμενους μήνες τίποτα δεν θα είναι ίδιο…”

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: “Τους επόμενους μήνες τίποτα δεν θα είναι ίδιο…” 

 

«Οι Έλληνες δικαστές απέδειξαν ότι δεν λαμβάνουν εντολές από την εκτελεστική εξουσία αλλά λειτουργούν κατά συνείδηση», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πεποίθηση, μιλώντας στο κανάλι Ε, ότι «η υπόθεση αυτή θα λειτουργήσει ως κορυφή ενός παγόβουνου που θα φτάσει, όχι μόνο στη διερεύνηση του τι έγινε στο Τ.Τ., αλλά θα δείξει για ποιο λόγο η Ελλάδα μπήκε στον μηχανισμό στήριξης και για ποιο λόγο υπεγράφησαν τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις»

«Αν προχωρήσει η έρευνα θα αποδειχθεί ότι ουσιαστικά, η ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης και η διαδικασία των μνημονίων έγινε για να περάσουν τα δημιουργηθέντα τραπεζικά ελλείμματα σε δημοσιονομικά ελλείμματα, σε βάρος του ελληνικού λαού», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Γριβέα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι «δεν ήταν ένας πελάτης της τράπεζας που πήρε δάνειο ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας που ενέκρινε δάνειο για τον εαυτό του».

«Ο κ. Γριβέας ήταν συνέταιρος στην Τράπεζα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην εταιρεία της πράσινης ανάπτυξης, όπου είχε προσλάβει τον κ. Αντρίκο Παπανδρέου και μαζί διοργάνωναν τα συνέδρια», συνέχισε.

«Πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Θα ανατραπεί το πολιτικό σύστημα και το επιχειρηματικό σύστημα», συμπλήρωσε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Σαμαράς, όταν εγώ του έδωσα τον φάκελο για το CDS το 2010, αντί να με διαγράψει και να προστατεύσει τον Παπανδρέου, θα έπρεπε ο ίδιος να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αποφάσισε να γίνει συνέταιρος του Παπανδρέου και να καλύψει το ΠΑΣΟΚ».

«Όση λάσπη και να “φάω”, δεν εκβιάζομαι, δεν εξαγοράζομαι, δεν κάνω πίσω. Και να με σκοτώσουν υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να βγ��λουν την αλήθεια», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

 

Δείτε τα βίντεο από το κανάλι Ε:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ