ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος:Η ανεξαρτητοποίησή ήταν ανακούφιση και για μένα και για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος:Η ανεξαρτητοποίησή ήταν ανακούφιση και για μένα και για τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Η ανεξαρτητοποίησή μου προκάλεσε ανακούφιση και σε μένα και στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον ΣΚΑΪ, ενώ άφησε αιχμές για στελέχη ακόμα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος.

«Έγινε πράγματι σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Δεν είχαμε τύπους. Με τον Αλέξη έχω μια πάρα πολύ καλή φιλική σχέση που δεν δηλητηριάστηκε από το κλίμα των τελευταίων ημερών» είπε ο κ. Τατσόπουλος σχολιάζοντας τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη οποία και αποφασίστηκε το «διαζύγιο».

«Το ότι ανεξαρτητοποιήθηκα προκάλεσε ένα αίσθημα αμοιβαίας ανακούφισης. Και για εμένα και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι το κλίμα των τελευταίων ημερών ήταν ιδιαίτερα νοσηρό.» τόνισε ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας μεταξύ άλλων για «μονταζιέρα» της ΝΔ αναφορικά με όσα ο ίδιος δήλωσε.

Ο ίδιος σημείωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κάποια ανοχή απέναντι σε στελέχη του, φέρνοντας το παράδειγμα του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου που ντύθηκε «παπα-Σούρας».

«Στη δική μου περίπτωση επειδή ήμουν συνεργαζόμενος και όχι μέλος, ήμουν ένας αποδιοπομπαίος τράγος», υπογράμμισε ο κ .  Τατσόπουλος. Ο ίδιος έκανε λόγο συνωμοσιολογία που υπήρχε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία πήρε διαστάσεις. Αυτή η συνωμοσιολογία, όπως ανέφερε, «έλεγε ότι ο Τατσοπουλος τα κάνει όλα αυτά επειδή είναι βαλτός».

«Δημιουργούσαν ένα κλίμα ότι είχαν έναν πράκτορα. Το έβλεπα διαρκώς», επεσήμανε, συμπληρώνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες αυτή περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανέβηκε επίπεδο και έφτασε στο επίπεδο βουλευτών .

Ο κ. Τατσόπουλος τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση , λέγοντας ότι «τις απόψεις που εξέφραζα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύω να τις εκφράζω και έξω. Δεν θα αλλάξω απόψεις».

 

Τέλος, εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά πυρά κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι είναι το κόμμα «ορισμός του λαϊκισμού». Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι ο Μπαμπινιώτης πρέπει να βάλει δίπλα στον ορισμό για τον λαϊκισμό την φωτογραφία του Πάνου Καμμένου.

 

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ