Πιπιλή: Εκνευρίζομαι με τους ανεπάγγελτους κυρίως της Αριστεράς

Πιπιλή: Εκνευρίζομαι με τους ανεπάγγελτους κυρίως της Αριστεράς

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή που επιδεικνύουν στελέχη του στη δράση των μελών τρομοκρατικών οργανώσεων εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εγκαλεί τον Γιάννη Μηλιό για την επιλογή του να καταδικάσει τον Πέτρο Τατσόπουλο και όχι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για δημόσιες τοποθετήσεις τους.

«Δηλαδή, κ. Μηλιέ, ανεχτήκατε αυτόν και όχι αυτούς που λένε για τη δράση της 17Ν; Άρα, εσείς ανέχεστε τη 17Ν, διότι ο Τατσόπουλος την καταδίκασε. Εσείς, όμως, ως κόμμα, ποτέ. Ανέχεστε και άλλους, όπως τον Γλέζο, που είπε το καταπληκτικό «σύντροφοι, πού θα βρείτε τα λεφτά για όσα λέτε;». Ανεχτήκατε τον Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για τα οικιακά σκεύη όταν βρέθηκαν όσα βρέθηκαν στις γιάφκες. Τον Λαφαζάνη, που είναι δηλωμένος αντιευρωπαϊστής και υπέρ της δραχμής.

Τον Διαμαντόπουλο που μας κάλεσε για ραντεβού στα γουναράδικα, που είναι και ανιστόρητος, διότι μάλλον δεν κατάλαβε τι είπε και είναι και από το Γράμμο και το Βίτσι, π’ ανάθεμά τον, και θα έπρεπε να σέβεται την τραγική ιστορία του εμφυλίου. Τον Παναγούλη που κάλεσε να μας λιντσάρουν σαν τον αμερικανό πρόξενο. Δεν άκουσα τον κ. Μηλιό να αντιδράσει στη σκανδαλώδη πρόκληση των τελευταίων ημερών των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ των ακραιφνών αριστερών με τις καταθέσεις στη Blackrock και σε λίρες Αγγλίας ή ελβετικά φράγκα, το φαινόμενο αποζημίωσης πασοκο-συριζαίου συνδικαλιστή ονόματι Τσουκαλά».

Επίσης παραθέτει το σχόλιο της και για μερίδα στελεχών της Αριστεράς, που σύμφωνα με την κ. Πιπιλή είναι «αγνώστων επαγγελματικών προσόντων».

«Έχω απέχθεια με τα κομματόσκυλα και όταν βλέπω ανεπάγγελτους σε όλα τα κόμματα και ιδίως στην Αριστερά, όπου, αν δείτε τα βιογραφικά τους, λένε μόνο για την κομμουνιστική τους δράση, εκεί εκνευρίζομαι. Να μη μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας οι αγνώστων επαγγελματικών προσόντων».

Τέλος η κ. Πιπιλή καταγγέλλει το σύστημα διορισμών στον «Αθήνα 9.84» όταν η ίδια βρισκόταν στον Δήμο Αθηναίων.

«Η εμπειρία μου στο Δήμο Αθηναίων που τα έλεγα από τότε, και γι’ αυτό δεν ήθελα ποτέ να γίνω αντιδήμαρχος, ακριβώς για να ελέγχω τι υπογράφω, ήταν ότι γινόταν και μια μοιρασιά στους διορισμούς π.χ. ή ότι στον τομέα καθαριότητας, που ήταν οι μεγάλοι εξοπλισμοί, ότι υπήρχε και μια συνέργεια που από τότε την κατήγγειλα, αλλά ήμουν η τρελή του χωριού, όπως πάντα.

Εννοείται (ότι ήταν διακομματικό μπαξίσι). Δεν θέλω μπούρδες. Και δεν ήταν μπαξίσι μόνο. Έλεγαν π.χ. ότι «παιδιά, θα πάρουμε τις στολές καθαριότητας». Και εννοείται ότι ήταν όλοι. Δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε Συνασπισμός τότε. Πλην του ΚΚΕ και το έχω πει πολλές φορές. Είχαν βολευτεί με το σύστημα των διορισμών, των συμβάσεων, του 9,84 και μην πάμε παραπέρα, διότι εγώ μιλάω πριν από 15-20 χρόνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ