Βίτσας: Θα βρούμε λύση με τον σύντροφο Πέτρο

Βίτσας: Θα βρούμε λύση με τον σύντροφο Πέτρο

Την πίστη του για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με τον Πέτρο Τατσόπουλο εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στον «συντροφικό τρόπο», όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον οποίον λύνονται τα εσωτερικά προβλήματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την δημοσιότητα με γνώμονα τις θέσεις και τις προτάσεις του.

«Δεν θέλουμε να ερχόμαστε με αυτόν τον τρόπο στην επικαιρότητα, αλλά με τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις μας απέναντι στην κυβέρνηση και την πολιτική της».

Παράλληλα ο κ. Βίτσας με αφορμή την κλήση του Πέτρου Τατσόπουλου στην συνεδρίαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, «Τα εσωτερικά θέματα τα συζητάμε με έναν συντροφικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο ή κάποιον άλλο τα πολιτικά όργανα πιστεύω ότι θα καταλήξουμε μαζί με τον σύντροφο Πέτρο. Πάντοτε πιστεύω ότι μπορούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις. Λύσεις που λύνουν τα ζητήματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ