Μιχελάκης: Θα κατέβω για δήμαρχος, αν το θέλει ο Σαμαράς

Μιχελάκης: Θα κατέβω για δήμαρχος, αν το θέλει ο Σαμαράς

Ο υπουργός εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα εξοπλιστικά, την πόλωση ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απάντησε και στο αν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας.

Πρέπει να περιμένουμε τη δικαστική έρευνα για τα αποτελέσματα. Αν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει η δικαστική έρευνα. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και πιστεύω ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα», σχολίασε αρχικά ο κ. Μιχελάκης για το σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά.

«Η κρίση που βιώνει η χώρα είναι καταρχήν θεσμική. Όταν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας των θεσμών, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Γι αυτό λέμε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξουν θεσμικά κάποια πράγματα», πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

«Πάντα ήμασταν σε μια πολιτική αντιπαλότητα. Όμως τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν θα υπάρξουν στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Πρέπει λοιπόν να βρουν μια κοινή συνισταμένη τα κόμματα», τόνισε ακόμα ο υπουργός εσωτερικών, ο οποίος σημείωσε ότι «το πολιτικό σκηνικό κυρίως στην κεντροαριστερά, είναι κινούμενη άμμος. Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε στις πολιτικές εξελίξεις».

«Αυτά αποφασίζονται από τον πρόεδρο του κόμματος κεντρικά. Οτιδήποτε αποφασίσει ο πρόεδρος του κόμματος, είναι σεβαστό», ήταν το σχόλιο του, σε ερώτηση σχετική με το αν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ