Καπερνάρος:Ο Καμμένος δικαιώνεται για το Τ.Τ.

Καπερνάρος:Ο Καμμένος δικαιώνεται για το Τ.Τ.

 

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου χαιρετίζει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υπενθυμίζει το ρόλο του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην ανάδειξη του ζητήματος από τον Μάρτιο του 2010.

«Ο Πάνος Καμμένος είχε ανακινήσει και “ανακαινίσει” το θέμα από το 2010 και έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν αυτά που αποκαλύφθηκαν. Ωστόσο, επειδή είμαστε στο αρχικό στάδιο, και ήδη υπάρχουν αποτελέσματα, θα ήθελα να σημειώσω ότι όταν τα έλεγε αυτά ο Καμμένος, τού επετέθησαν με αγωγές και μηνύσεις, ιδιαίτερα από την οικογένεια Παπανδρέου», τονίζει ο κ. Καπερνάρος και επισημαίνει:

«Χειρίστηκα την υπόθεση ως δικηγόρος και νίκησε ο κ. Καμμένος την υπόθεση αυτή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο, όπου το δικαστήριο στην ουσία αποδέχθηκε τη θέση του, απορρίπτοντας την αγωγή του Ανδρίκου Παπανδρέου. Ωστόσο, τότε, επειδή υπήρχε άλλη μια αγωγή για εξύβριση της οικογενείας Παπανδρέου, το δικαστήριο τη συνεκδίκασε και έχασε ο Καμμένος.

Πάντως, σχετικά με το σκάνδαλο στο ΤΤ, η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά βγήκαν και αποκαλύφθηκαν από την ενεργητικότητα και τη δράση του Καμμένου. Όλα αυτά έφθασαν στα δικαστήρια, ενώ προσπάθησε να τα αποκαλύψει και του επιτέθηκαν με αγωγές και μηνύσεις. Στη σημερινή κατάσταση που είμαστε, το γεγονός ότι γνωρίζει ό,τι γνωρίζει ο ελληνικός λαός, οφείλεται στον Καμμένο».

Σε ερώτηση, ποια εκτιμά, ως πολιτικός, ότι θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, αν θα «φθάσει το μαχαίρι στο κόκαλο», ο κ. Καπερνάρος δήλωσε: «Εμείς, όπως έχω πει επανειλημμένα από το βήμα της Βουλής, θα κάνουμε τα πάντα να φθάσουν τα πράγματα στο φως και να τα χειριστεί η Δικαιοσύνη. Αυτοί έχουν τα ΜΜΕ, τα μέσα προπαγάνδας, εμείς έχουμε τη Δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει αυτή η χώρα δημοκρατικά εάν δεν βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος της, να ερευνήσει, να δικάσει και να καταδικάσει τους υπεύθυνους που έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μας». Ο κ. Καπερνάρος επισήμανε ότι για να προχωρήσει η υπόθεση δεν πρέπει να υπάρξουν άνωθεν παρεμβάσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα την υπόθεση του Χρηματιστηρίου ή τις αντιδράσεις για τις αποδράσεις, λέγοντας ότι επιρρίπτουν ευθύνες στη Δικαιοσύνη αν και είναι αναρμόδια και τόνισε ότι «πρέπει όλοι να την υποστηλώσουμε, ώστε να μην οδηγηθούμε στην εποχή εκείνη που λεγόταν να φθάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και ουδέποτε ακουμπούσε την επιδερμίδα». 

 

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ