Στρατούλης: Αν ο Τσίπρας πήγαινε στη φιέστα θα ήταν διακοσμητικό φυτό…

Στρατούλης: Αν ο Τσίπρας πήγαινε στη φιέστα θα ήταν διακοσμητικό φυτό…

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την τελετή για την έναρξη της ελληνικής Προεδρίας.

«Τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την τρομοκρατία, είναι της περιόδου του 1950. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην τρομοκρατία είναι πάντα καθαρή. Είναι εντελώς απέναντι σε τέτοιες ενέργειες που αποσκοπούν στο να αφαιρούνται ανθρώπινες ζωές», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Στρατούλης, για τα όσα υποστήριξε η Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά με την εκδήλωση ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας ο κ. Στρατούλης σχολίασε ότι «από τη στιγμή που οι χθεσινές εκδηλώσεις είχαν μόνο χαρακτήρα φιέστας και δεν έγινε κουβέντα για τα προβλήματα, ήταν σαν να πήγαινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει το διακοσμητικό φυτό νύχτας, σε ένα κάδρο που είχαν στήσει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος» και πρόσθεσε:

«Αυτό που έγινε χθες ήταν κάποιες ευχές που μάλιστα συνοδεύτηκαν και με απαγόρευση διαδηλώσεων που είναι ενάντια και στο Ευρωπαϊκό δημοκρατικό κεκτημένο και με αποκάλυψη mail, να μην πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ελλάδα, το κλιμάκιο των ευρωβουλευτών που εξετάζει τις αρνητικές επιπτώσεις των πολιτικών της τρόικας και μάλιστα αναφέρεται στα mails, ότι ήταν συνεννόηση του κ. Σούλτς με τον κύριο Σαμαρά».

Σχετικά με τις άδειες των βαρυποινιτών, ο κ. Στρατούλης τόνισε: «Η ανακοίνωση εισαγγελέων είπε ότι αυτό είναι νομικός πολιτισμός και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, για όσους έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα, κάτι το οποίο μας καλύπτει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ