Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω εκλογές

Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω εκλογές

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ελληνική Προεδρία, την απουσία του Αλέξη Τσίπρα αλλά και το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Αν τον Απρίλιο η Eurostat επιβεβαιώσει το πρωτογενές πλεόνασμα, αν κουνήσουμε μαντίλι στην τρόικα, εάν δεν πάρουμε άλλον δανεισμό και νέα δημοσιονομικά μέτρα και αν γίνει κατανομή στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους ένστολους, του πρωτογενούς πλεονάσματος, θα βγω και θα πω ότι αδίκησα τον κ. Στουρνάρα», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε:

«Αν δεν επιτευχθούν αυτά τα 4 πράγματα και αν δεν ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος, δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα κατέβει το κόμμα μου με αξιώσεις να ξανακερδίσουμε την εκλογική μάχη».

Όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης, «δεν αποκλείω καθόλου εθνικές εκλογές το 2014. Απογοητεύτηκα χθες το βράδυ από την απουσία του Αλέξη Τσίπρα και κυρίως από τις προφάσεις που χρησιμοποίησε».

Σχετικά με τα εντάλματα σύλληψης και το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, επισήμανε ότι ο ίδιος έχει κάνει ερωτήσεις στη βουλή για το θέμα, ενώ τόνισε ότι από τις απαντήσεις που πήρε, δεν μπορούσε να βγάλει άκρη. 

«Το σκάνδαλο το μεγάλο του Τ.Τ είχε προηγηθεί, και ήταν άλλου επιπέδου. Μιλάω και για τα cds. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν είναι κόντρα Δημόσιας Τάξης και υπουργείου Δικαιοσύνης, ίσως είναι κόντρα σε επίπεδο μεγάλων επιχειρηματιών και οικονομικών συμφερόντων», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι πολύ δύσκολα η δικαστική έρευνα μπορεί να σταματήσει. Ο θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω, δεν σταματάει. Υπάρχει μια γενιά δικαστών που δεν καταλαβαίνει από τίποτα και μπράβο τους», σχολίασε ακόμα, ενώ πρόσθεσε ότι ίσως «ο Δένδιας, βιάστηκε λίγο να πει τα όσα είπε για την δικαιοσύνη».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ