Το “Fan club” του Γ.Α.Π.

“Fan club” έχει αποκτήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγες ημέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ. Η “Κίνηση ΓΑΠ”, όπως ονομάζεται, ξεκινά εκστρατεία μέσω διαδικτύου προκειμένου να μαζέψουν υπογραφές για να στηρίξουν τον Γιώργο Παπανδρέου ως υποψήφιο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ.  

“Για να δείξουμε την δύναμή μας, υπογράψτε για να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος!”, γράφουν στη σελίδα του κινήματος.

Οι δημιουργοί του κινήματος, “επιμένουν” στον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς όπως αναφέρουν  είναι ο μοναδικός εγγυητής της ενότητας σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα και προοδευτικό δημοκρατικό χώρο.”Επιλέγουμε αυτόν που απέδειξε ότι βάζει το κοινό όφελος πάνω  από το ατομικό συμφέρον. Για μας, υπάρχει μόνο ένας εγγυητής. Αυτός που  τόλμησε να πει στην Μέρκελ και τον Σαρκοζί ότι ο ελληνικός λαός  δικαιούται να έχει γνώμη. Που τη στιγμή των δύσκολων επίλογων δεν έλαβε υπόψη το πολιτικό κόστος”, γράφουν χαιρετίζοντας την πρότασή που είχε κάνει ο  Γιώργος Παπανδρέου για δημοψήφισμα.  “Ο ηγέτης που κάθε μέρα που περνά δικαιώνεται όλο και περισσότερο”, λένε μιλώντας για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Το σχετικό blog που δημιούργησαν βρίσκεται στη διεύθυνση kinisigap.wordpress.com και ήδη έχουν υπογράψει “ηλεκτρονικά” 407 άτομα, ενώ η αντίστοιχη σελίδα στο facebook ονομάζεται “Κίνηση για τον Γιώργο Παπανδρέου-Κίνημα μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ”.

Μέχρι στιγμής η σελίδα στο Facebook έχει μόλις 155 μέλη και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα σχόλια δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά… Ο πρώτος που σχολίασε τη πρωτοβουλία τον χαρακτηρίζει ως τον “πιο ανίκανο πρωθυπουργό” της Ελλάδας. Ενώ, ένας από τους επόμενους απευθύνεται στους δημιουργούς της σελίδας και διερωτάται : “πάτε καλά”;  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ