Κουκουλόπουλος: Να ανασταλεί άμεσα η εφαρμογή του 25ευρου

Κουκουλόπουλος: Να ανασταλεί άμεσα η εφαρμογή του 25ευρου

Ο κοινοβου��ευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρης Κουκουλόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή την έντονη διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ, στην εφαρμογή του μέτρου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

«Θα πρέπει να συμφωνήσουμε στην κυβέρνηση, σε ποια φάση ακριβώς είμαστε. Όταν μιλάμε για πλεόνασμα, το οποίο είναι πραγματικό, από την ώρα που έχουμε πάει εξαιρετικά καλά στους δημοσιονομικούς στόχους, πρέπει να μας χαρακτηρίζει μια ηρεμία και μια συνέπεια σε αυτό που κάνουμε», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουλόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε «δύσκολη άσκηση», το πρωτογενές πλεόνασμα:

«Έχουμε μια πολύ δύσκολη άσκηση. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη άσκηση, από που ξεκινάει κανείς όταν έχει ένα πλεόνασμα, τα 2/3 που μπορεί να τα κατανέμει».

«Το θέμα που βάζουμε είναι καθαρά θέμα πολιτικής λειτουργίας και δεν αφορά εντυπώσεις. Όσον αφορά το 25εύρω, ακόμα και αυτοί που συμφωνούν με αυτό, έχουν μείνει άναυδοι από το γεγονός ότι η υπουργική απόφαση, δεν εξαιρούσε με σαφήνεια μια σειρά ασθενειών, όπως είναι οι νεφροπαθείς και οι καρκινοπαθείς», σχολίασε ακόμα και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι άμεσα με τροπολογία μέσα στην εβδομάδα, πρέπει να ανασταλεί η εφαρμογή αυτού του μέτρου και ότι μέτρο εφαρμοστεί πρέπει να κατέβει στοχευμένα και ολοκληρωμένα γιατί σε αυτή τη φάση είμαστε».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ