Ευχές για την Πρωτοχρονιά στο Προεδρικό Μέγαρο

Ευχές για την Πρωτοχρονιά στο Προεδρικό Μέγαρο

 

Ευχές για το νέο έτος από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας, θα δεχθεί σε λίγη ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Νωρίτερα, ο κ. Παπούλιας παρέστη στη Δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου του Β’.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και τη Βουλή ο πρόεδρος του Σώματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παρόντες ήταν οι υπουργοί, Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης ο πρώην Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι των Πατριαρχείων, αλλά και ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός και ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ