ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια

ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια

 

«Καταδικάζουμε με τον πιο αυστηρό τρόπο την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια κατά της κατοικίας και της οικογένειας του Γερμανού πρέσβη στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την τρομοκρατική ενέργεια κατά της κατοικίας και της οικογένειας του Γερμανού πρέσβη στην Ελλάδα.

«Η ενέργεια αυτή είχε ως προφανή στόχο τη διεθνή εικόνα τη χώρας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ. Οι τρομοκράτες, όμως, απέτυχαν στο σκοπό τους, γιατί η άμεση αντίδραση των αρχών έδειξε ότι στην Ελλάδα λειτουργούν μηχανισμοί και θεσμοί πραγματικά ευρωπαϊκού επιπέδου.

Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας προς τον επαγγελματισμό και την ικανότητα των αρμοδίων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που έδειξε ότι μπορεί να εντοπίσει τους δράστες και να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο ελληνικός λαός καταδικάζει την τρομοκρατία και κάθε μορφής βία και θέλει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού η πολιτική σταθερότητα, η κοινωνική συνοχή και η εθνική ενότητα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ