Βενιζέλος: Καταδικάζουμε την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια

Βενιζέλος: Καταδικάζουμε την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια

 

Τον αποτροπιασμό της και την απόλυτη καταδίκη της σημερινής άνανδρης τρομοκρατικής ενέργειας, η οποία είχε ως μόνο και προφανή στόχο την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, λίγες ήμερες πριν την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., εκφράζει η ελληνική κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Wolfgang Dold.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το συμβάν με πυροβολισμούς στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας, ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα νωρίς το πρωί με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Wolfgang Dold και εξέφρασε αφενός μεν την απόλυτη καταδίκη του για το συμβάν της τρομοκρατικής επίθεσης με πυροβολισμούς κατά της πρεσβευτικής κατοικίας στο Χαλάνδρι αφετέρου δε τα αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης προς τον Πρέσβη και την οικογένειά του.

Αυτή την ώρα, κατόπιν εντολών του κ. Βενιζέλου, βρίσκεται στην κατοικία του Γερμανού Πρέσβη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

«Η άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δίνει συντονισμένα και αποτελεσματικά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, θα φέρει τους δράστες σύντομα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ