ΒΙΝΤΕΟ-Μακρή: Ατυχής η επιλογή Τομπούλογλου

ΒΙΝΤΕΟ-Μακρή: Ατυχής η επιλογή Τομπούλογλου

 

Για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε αυτές τις ημέρες και αφορά τον πρόεδρο του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος και της παθητικής δωροδοκίας, τοποθετήθηκε η υφυπουργός Υγείας, Ζέττα Μακρή, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Η κ. Μακρή διευκρίνισε ότι, σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν απαιτεί, δεν επιτρέπει απευθείας διορισμό από την κυβέρνηση.

«Νομίζω ότι αυτό το οποίο προέχει είναι να καταδικάσουμε απερίφραστα, κατηγορηματικά μία τέτοια συμπεριφορά και, μετά να αναδείξουμε ποιος έχει την ευθύνη της επιλογής», τόνισε η κ. Μακρή, υπογραμμίζοντας ότι έγινε μία ατυχής επιλογή.

Μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Υγείας ανέφερε: «Όλοι μας είτε ως πολίτες, όταν επιλέγουμε πολιτικά πρόσωπα για οποιοδήποτε αξίωμα είτε ως πολιτικοί, όταν έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε συνεργάτες, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, πιο αυστηροί, να μην συγχωρούμε και να ψάχνουμε πολύ πιο ουσιαστική συμπεριφορά».

Επίσης, η κ. Μακρή απάντησε και σε ερώτηση για το κάπνισμα, επισημαίνοντας ότι εξέδωσε μία εγκύκλιο στην οποία ζητούσε να υπάρξει εντατικοποίηση των ελέγχων.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ