Παρών στο δικαστήριο ο Λιάπης

Παρών στο δικαστήριο ο Λιάπης

 

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο πρώην υπουργός φέρεται να επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στη δίκη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Ο «συνταξιούχος» Μιχ. Λιάπης κατηγορείται για πλαστή δήλωση και πλαστογραφία, καθώς συνελήφθη να οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητο του με πλαστές πινακίδες που ήταν και ανασφάλιστο.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και τη διαγραφή του από την ΝΔ ο πρώην υπουργός Μεταφορών που έδινε μαθήματα για την πιστή τήρηση του Κ.Ο.Κ αναχώρησε, για να περάσει μέσα στη «χλιδή» τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, στέλνοντας το δικηγόρο του να παραστεί στη δίκη η οποία τελικά αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.

Μάταια τον περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ο πρώην υπουργός είχε πετάξει για τη Μαλαισία.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Μ. Λιάπης κρύβονταν απ’ όσους τον αναζήτησαν. Μόνο ο φωτογραφικός φακός της Realnews τον «συνέλαβε» να τρώει στην τουριστική συνοικία της China Town ασιατικούς μεζέδες, συντροφιά με μία αλλοδαπή κυρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του έκριναν και του πρότειναν να παραστεί στη δίκη τη Δευτέρα, να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός και να αποφύγει τις δηλώσεις ή τα σχόλια στα ΜΜΕ κάτι για το οποίο φαίνεται πως ο πρώην υπουργός συμφώνησε.

Έτσι, ο Μ. Λιάπης, τα επόμενα 24ωρα, θα συνομιλήσει με του δικηγόρους του, προκειμένου να αποφασιστεί η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει τόσο μέσα όσο και έξω από το δικαστήριο.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ