ΒΙΝΤΕΟ-Γαλάζια πυρά στον Πολύδωρα

ΒΙΝΤΕΟ-Γαλάζια πυρά στον Πολύδωρα

Πυρά εναντίον του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος έκανε λόγο για «δήμευση» αναφερόμενος στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος.

«Είτε ευθέως, είτε εκ του πλαγίου, γίνονται πάλι, εκτός γνωστικού αντικειμένου ή ανεπίγνωστες, αναφορές. Η επικινδυνότητα είναι η ίδια. Προτάθηκαν ως ισοδύναμα, η φορολόγηση των off shore, ο έλεγχος της λίστας «Λαγκάρντ». Είναι δυνατόν αυτά να λέγονται και να ακούγονται από πολιτικούς μακράς εμπειρίας;», ανέφερε ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν έχει κανένας μας ευτυχία να επιβάλει φόρους. Δεν έχουμε κανένα σαδισμό, πολύ δε περισσότερο, δεν έχω καμία διάθεση να δημεύσω. Τι σημαίνει δημεύω; Δημεύω είναι η εκποίηση περιουσιακού στοιχείου για λογαριασμό του δήμου, του δημοσίου ταμείου, του κοινού ταμείου. Ποια η σχέση λοιπόν της δημεύσεως με το νομοσχέδιο;».

«Τι έχουμε κάνει εδώ μέσα; Μπερδέψαμε τη γλώσσα, μπερδέψαμε τις έννοιες εκτραπήκαμε στις υπερβολές . είναι τόσο δύσκολο σε αυτό τον τόπο να συνεννοηθούμε;», κατέληξε.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ