ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα σε υψηλούς τόνους ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του Θεόδωρου Δρίτσα, με τις οποίες υποστήριξε πως ο φόρος των ακινήτων ευνοεί τον εφοπλιστικό κόσμο. Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Δρίτσα, τον λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης,  υπογραμμίζοντας πως αν δεν ευνοήσουν τους εφοπλιστές της Ελλάδας, αυτοί όχι μόνο θα βγάλουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό αλλά επίσης θα χάσουν και την δουλειά τους, οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σε αυτούς.

Η απάντηση από πλευράς Δρίτσα, ήταν άμεση, ο οποίος με την σειρά του τόνισε πως επειδή ξέρει καλά την «ναυτιλιακή πιάτσα» υπάρχει μια μικρή μερίδα εφοπλιστών που υπερασπίζεται τα όσα είπε στην ομιλία του.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον υπουργό Υγείας να παίρνει και πάλι τον λόγο και να απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως αυτοί που ενστερνίζονται τα λεγόμενα του  είναι οι «λίγοι» και όχι οι «πολλοί», συμπληρώνοντας πως το πρόβλημα είναι πως οι πολλοί θα φύγουν από την Έλλάδα και οι εργαζόμενοι θα χάσουν τις δουλειές τους.

Στην συνέχεια παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος είπε στον κ. Γεωργιάδη πως οι παρεμβάσεις του δεν αφορούν στις διατάξεις του φόρου αλλά σε απαντήσεις επί προσωπικού. Ο κ Λαφαζάνης κατέληξε λέγοντας πως οι ναυτιλιακές εταιρείες έχουν το κύρος τους λόγω της ελληνικής σημαίας και όχι λόγω των φοροελαφρύνσεων.    

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ