Τσουκαλάς: Βρήκαν παπά να θάψουν πέντε-έξι

Τσουκαλάς: Βρήκαν παπά να θάψουν πέντε-έξι

 

«Βρήκαν παπά να θάψουν πέντε-έξι. Συνεχίζεται και σήμερα από συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης ιστολόγια η προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου, με αδιανόητα ψεύδη. Χαρακτηριστικά, απολύτως ψευδώς γράφτηκε ότι το 2002 και εφεξής εργαζόμουν στην ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία μετά την πτώχευσή της εξαγοράστηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

“Γίνεται λοιπόν απέλπιδα προσπάθεια να συνδεθεί η αποζημίωσή μου από την ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία με Δημόσιο Χρήμα. Δηλώνω ρητώς ότι εργαζόμουν μέχρι τον Γενάρη του 2010 στην ολλανδική τράπεζα ABN-AMRO, η οποία τότε εξαγοράστηκε από την Royal Bank of Scotland, από όπου και εγώ συνταξιοδοτήθηκα το Δεκέμβρη του 2010, όπως προκύπτει και από τα συνημμένα στη δήλωση «πόθεν έσχες» έγγραφα, τα οποία ηθελημένα αποκρύπτετε:

1. Την από 5-1-2011 αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης μου λόγω συνταξιοδότησης από την εταιρεία «THE ROYAL BANK OF SCOTLAND N.V.», από την οποία προκύπτει ότι τελευταίος μου εργοδότης ήταν η ιδιωτική αλλοδαπή τραπεζική εταιρεία και ότι η σχέση εργασίας μου έληξε την 31η/12/2010.

2. Την από 21-12-2010 Δήλωση Εργοδότη (RBS), από την οποία προκύπτει ότι η σχέση εργασίας μου έληξε την 31η/12/2010.

3. Την υπ’ αριθ. 41/2011 Απόδειξη καταβολής αποζημίωσης από την «GENERALI HELLAS Ανώνυμος Ασφαλιστική Εταιρεία», από την οποία προκύπτει ότι έλαβα το αναγραφόμενο ποσό, που προέρχεται από την καταβολή εισφορών, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. DA/504.150 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ της εταιρείας «THE ROYAL BANK OF SCOTLAND N.V.»

4. Το υπ’ αριθ. 1699/9-3-2010 Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, Τεύχος Ανώνυμων Εταιρειών και Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης, στο οποίο δημοσιεύτηκε η εξαγορά της ABN-AMRO από την RBS.

5. Το ομαδικό ασφαλιστήριο Συμβόλαιο της ABN-AMRO BANK, από το οποίο προκύπτει ότι το έθεσε σε ισχύ η ίδια η τράπεζα προς όφελος των υπάλληλων της, ο μαθηματικός τύπος βάσει του οποίου υπολογίζεται η αποζημίωση, καθώς και η δυνατότητα αντί της ετήσια σύνταξης να ληφθεί ως εφάπαξ ποσό.

Πέρα των ανωτέρω, συγκεκριμένα έντυπα και ιστολόγια θεώρησαν πρέπον να παραβιάσουν το οικογενειακό μου άσυλο και να αναπαράγουν φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο των τριών νήπιων τέκνων μου. Είναι προφανές ότι πέρα από την πολιτική επιχειρείται και η βιολογική μου εξόντωση. Τους καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου.

Μην εκτίθεστε άλλο … Από εδώ και στο εξής όποιος διαρρέει και ανακυκλώνει ψεύδη σχετικά με το όνομά μου και την οικογένειά μου, θα αντιμετωπισθεί ως κοινός συκοφάντης» τονίζει ο κ. Τσουκαλάς και παραθέτει τα παρακάτω έγγραφα:

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Τσουκαλά στο facebook:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ