ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:”Όχι” στη συγκάλυψη

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:”Όχι” στη συγκάλυψη

Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, με την προσθήκη μιας φράσης που θα δίνει την δυνατότητα για έρευνα σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει επιπλέον, τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι στο συγκεκριμένο «σκάνδαλο» των υποβρυχίων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, εμπλέκονται οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, κατονομάζοντας τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου, τον Χριστοδουλάκη, τον Βενιζέλο καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

“Δεν είναι τυχαίο πως η ΝΔ αναιρεί ό,τι έχει κάνει ως σήμερα. Ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Βορίδης ψήφισε τότε την σύμβαση” τόνισε ο κ. Καμμένος.

Στην συνέχεια, ο κ. Καμμένος είπε ότι όσοι απορρίπτουν την εξεταστική επιτροπή, ουσιαστικά κουκουλωνουν ένα σκάνδαλο και πρόσθεσε πως θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να επιστραφούν πίσω τα κλεμμένα, όπως επέστρεψε πίσω τα 14 εκατ. ο Κάντας από την Σιγκαπούρη. 

 

Η υπόθεση των υποβρυχίων δεν μπορεί “να μπει στο συρτάρι” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι ο τόπος “δεν μπορεί να ησυχάσει όταν υπάρχουν πέντε, δέκα, ένας ή κανένας στους 300 που έχουν βάλει το δάχτυλο στο μέλι” “Δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς τη συγκάλυψη” σημείωσε.

Ο Πάνος Καμμένος, κατέληξε επισημαίνοντας πως από τις προμήθειες του ενός τρισεκατομμυρίου, της επίμαχης περιόδου,οι μίζες έφταναν το 30% που είναι δέκα φορές πιο πάνω από αυτά που τώρα κόβει η κυβέρνηση από τις συντάξεις και τους μισθούς  των εργαζομένων και από τα κατασχεμένα σπίτια που θέλει να θεσμοθετήσει παραμονές Χριστουγέννων, προκειμένου να ευνοηθούν οι τραπεζίτες.  

 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ