Γιαννακάκη: Τις πολιτικές ευθύνες τις καταλογίζει ο λαός στην κάλπη

Γιαννακάκη: Τις πολιτικές ευθύνες τις καταλογίζει ο λαός στην κάλπη

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

«Προέκυψαν νέα στοιχεία; Πραγματικά θέλετε να λυθούν τα προβλήματα ή ενδιαφέρεστε μόνο για πολιτική αξιοποίηση; Για κομματική εξυπηρέτηση», ήταν το ερώτημα της εισηγήτριας της ΔΗΜΑΡ Μ. Γιαννακάκη στην ολομέλεια της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

«Οποιεσδήποτε πολιτικές ευθύνες υπάρχουν τις καταλογίζει ο λαός στην κάλπη» σημείωσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ ανέφερε με νόημα ότι η «η πολιτική δεν μπορεί να είναι θέμα επικοινωνίας». Επίσης, η κ. Γιαννακάκη ισχυρίσθηκε ότι «ο Θ. Δρίτσας είπε σε συνέντευξή του ότι είναι πρόθυμος να αποσύρει την πρόταση αν βρεθεί λύση στο θέμα των Ναυπηγείων» και αναρωτήθηκε: «έτσι ασκείτε πίεση; Με συμψηφισμούς;». 

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της κ. Γιαννακάκη ζήτησε και πήρε το λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα που έθεσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε μεταξύ άλλων ότι επειδή με ρωτούσε η δημοσιογράφος επίμονα ποια επιδίωξη έχει το κόμμα μου με την κατάθεση της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, είπα ότι επιδίωξή μας είναι να επιλυθεί το ζήτημα και να βρουν δουλειά εργαζόμενοι. Σε ερώτηση που μου έκανε η δημοσιογράφος για το που θα φτάναμε, είπα ότι εμείς θα σκεφτόμασταν ακόμα και την πρόταση θα αποσύραμε. «Αυτό για να λυθεί το πώς μου αποδίδονται ότι θα συγκαλύπταμε νέα στοιχεία», είπε ο κ. Δρίτσας.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ