Λαφαζάνης: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θριαμβευτική

Λαφαζάνης: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θριαμβευτική

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή την δημοσκόπηση της MRB που δίνει προβάδισμα στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

«Είναι πάρα πολύ θετικό το εύρημα της δημοσκόπησης της MRB. Εγώ δεν βασίζω πολιτικές πάνω στις δημοσκοπήσεις. Όλες οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και η τελευταία μάλιστα, δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην παράσταση νίκης», σχολίασε αρχικά ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Η δική μου εντύπωση, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς μπροστά έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πολύ μπροστά και αν γίνουν εκλογές η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θριαμβευτική».

«Ο κ. Τσίπρας είπε αυτά τα οποία γενικώς λέμε, ως επίσημη θέση του κόμματος. Ανεξαρτήτως των διαφορετικών απόψεων που επικρατούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας, εκφράζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσχωρήσει στο προοδευτικό αντιμνημονιακό του πρόγραμμα. Το πρόγραμμά μας θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση».

«Τις εκλογές τις έχει ανάγκη ο τόπος. Δεν μπορεί να πορεύεται άλλο με αυτή την κυβέρνηση», σχολίασε ακόμα ο κ. Λαφαζάνης.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ